Top

Oxyd8 mondspoeling

Nieuw
  • Oxyd8 mondspoeling
FullFullFullFullFull
(4.9 / 8 Reviews)
15,00


OXYD8 KEELSPOELING
  
Oxyd8 mondspoeling is een adequaat en natuurlijk wapen tegen de vorming van amandelsteentjes én slechte adem!

 
  1. Poets je tanden (Oxyd8 Toothpaste)
  2. Vul 1 à 2 dopjes met Oxyd8 keelspoeling
  3. Probeer tijdens het gorgelen de kin naar achteren te liften en de tong uit te steken
  4. Gorgel vervolgens 2 minuten lang
  5. Spoel de oxygene formule goed langs de amandelen

Anäerobe bacterie
Door middel van zuurstoftoevoeging vernietigt de gepatenteerde formule van Oxyd8, de anäerobe bacterie. Anäerobe bacteriën zijn dé veroorzakers van amandelstenen (en slechte adem) en kunnen alléén overleven in de beschutte, droge en zuurstofloze ruimtes van de mond, zoals de keelamandelen, de neusholtes, de papillen van de tong én in de randen waar tand en tandvlees elkaar ontmoeten. 

Zuurstof
Wanneer de anäerobe bacterië wordt geconfronteerd met zuurstof (Oxyd8) sterft de celkern direct af. Oxyd8 keelspoeling is niet alleen goed tegen amandelstenen, het stimuleert tevens de speekselklieren, gaat een droge mond tegen en creëert een frisse adem. Omdat speeksel een reinigende werking heeft, is het onmisbaar voor een gezonde mond.Hoe werkt het


Amandelcrypten
Anäerobe bacteriën vanuit de neus, keel en tong, raken verstrikt in de crypten van je amandelen. In combinatie met neusslijm, tongbacteriën en voedselresten raakt deze samenstelling "versteend" tot witgele brokjes. Oxyd8 mondwater maakt dit proces onmogelijk.
 
Waarom is Oxyd8 beter dan andere mondwaters?
Bijna alle commerciële mondspoelingen bevatten alcohol, saccharine of chloorhexidine. Deze combinatie voelt actief, maar is verre van effectief. Mondwaters met alcohol en chloorhexidine vernietigen helaas ook de goede bacteriën, geven aanslag op de tanden en creëeren een droge mond, hetgeen amandelstenen juist aanwakkert. Saccharine vind je ook terug in schoonmaakmiddelen. 
 
Oxyd8 heeft deze ingrediënten niet, de oxygene formule schakelt alléén de anäerobe bacterie uit, waardoor de natuurlijke huishouding in de mond op peil blijft en amandelstenen niet meer gevormd kunnen worden.

Totale aanpak
Ook tongbacteriën en neusslijm zijn verantwoordelijk voor amandelstenen. Voor de totale aanpak tegen tonsilstones, poets je je tong schoon met Orabrush, druppel je nasal sinus drops in beide neusgaten, gebruik je overdag de Oxyd8 mondspray en poets je ná iedere maaltijd je tanden met Oxyd8 tandpasta.
 
Ingrediënten: Purified Water, OXYD-8 (Dr. Katz's patented version of ClO2), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tetrasodium EDTA, Sodium Bicarbonate, Sodium Benzoate, Essential Oil of Peppermint, Sodium Hydroxide.
 
Bevat Géén: Alcohol, Saccharin, Sodium Lauryl Sulfate, Benzalkonium Chloride (an allergen)

Reviews (8)
FullFullFullFullFull (4.9 / 8 Reviews)

Sophie (24-01-2017) FullFullFullFullEmpty Het werkt, ik heb helemaal geen steentjes meer gehad sinds ik het gebruik. Ik spoel 1x per dag 1 dopje. Helaas is het voor mij te duur om te blijven gebruiken.

Reactie Klantenservice: Dag Sophie, fijn dat de spoeling zo goed bevalt. Er wordt aan gewerkt om dit in de toekomst goedkoper te kunnen aanbieden.

ik (31-01-2016) FullFullFullFullFull Ik vind hem erg duur

Trick (08-01-2016) FullFullFullFullFull Jezussss wat werkt het perfect... jullie zouden dit echt moeten uitbreiden in de
supermarkten bijvoorbeeld...

Heel fijn en dat bedoel ik van produkt tot service van jullie...

Top

Lydia (16-03-2015) FullFullFullFullFull Ik heb zelf geen last van "amandelstukjes", maar mijn partner wel, hij gebruikt het daarvoor en ik sindsdien dus ook maar alleen voor een frissere adem. Oxyd8 is een fijne, prettige mondwater (zonder troep) dat op een natuurlijke manier een einde maakt aan stinky keelbacteriën

Reactie webshopmedewerker:
Dag Lydia, bedankt voor uw positieve feedback.

Dirk (08-01-2015) FullFullFullFullFull Bij mij werken deze "zuurstofmiddelen" prima, voorkom daarnaast ook een droge mond en eet niet teveel zuivelproducten.

Frederique (27-09-2014) FullFullFullFullFull Zeer fijne mondwater, mijn bittere smaak gaat ervan weg, ik heb geen droge mond meer en die stinkende stukjes zijn weg

Estelle (21-09-2014) FullFullFullFullFull Voor mij de beste mondwater ooit. Verwacht geen mentholsmaak, daarvoor is het te mild. Van de meeste spoelingen kreeg ik een brandende tong en proefde ik op den duur mijn eten niet meer. Oxyd8 gebruik ik inmiddels al jaren iedere dag en werkt voor mij perfect

Lonneke (19-09-2014) FullFullFullFullFull Werkt prima, mijn amandelen en adem worden er goed schoon van.

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten